Korang sanggup letak mak ayah korang kat rumah orang tua?




Hi uols,

Soalan pertama yang aku nak tanya kat korang semua?
Tergamak tak korang untuk meletak kan ibu ayah korang yang dah tua kat Pusat Penjagaan Rumah Orang Tua. 

Aku nak bagi tahu especially budak sekolah yang baca entry aku kali ni, adik-adik nanti kalau dah besar please lah jangan buat macam tu kat mak bapa korang yer ^_^ mek merayu kat uols semua.....nah RM10 untuk belanja sekolah haha

Kisah nya macam ni, 
Mak aku cakap nanti kalau dah tua nak stay dengan adik perempuan aku tu, eh mak aku mmg tua dah tapi tak uzur lagi ^_^
lepas tu boleh pula adik aku bergurau, "mak boleh stay dengan kita tapi tak boleh lama lah" so mak ayah aku pun sentap dengan ayat adik aku tu.
anak kedua mokcik mmg macam tu kurang taat budaknya ^_^

lepas tu mak aku pun apa lagi terus lah call aku, terus ngadu pasal apa yang adik aku cakap tu,
terasa diri ini macam hot careline pula. Sesapa nak mengadu boleh lah call saya di number ini yer 017-3278836
terus ini jawapan aku coretkan kat FB. Feeling nak share dengan orang semua orang katanya~

InsyahAllah nanti kifli mally akan jaga mak dan ayah selagi mana kudrat ini ada yer ^_^

stay goddess my loyal readers~

No comments :