susah sangat ke nak sebut nama mek? KIFLI MALLY



hi uols,

T____________T nanges kejap di pagi hari ni uols, kecik hati kita dibuatnya. Semua ada orang masalah kan? tapi masalah mek ni lain uols! tak tahu nak ngadu kat sapa! nak ngadu kat staff mak yang helok tu lah. 

ok ni masalah mek!
tiap kali introduction pasal diri, paling common pun orang bertanya
what is your name?
my name is KIFLI
JEFFRY!
no its KIFLI
eh come again!
u jangan buat i repeat banyak kali hah. nanti kami semua pukul u haha ^_^
serious mek tak tahu nak cakap macam mana lagi, especially kalau kena pula acquaintance kat Chinese people, ya ampunnn sangat susah kot nak bagi dorang faham, kadang tu nak je bagi korang nama kelahiran western mek contoh angelica, monalisa, chrstine dan kak ton #eh. 

Instead of KIFLI kena tukar pronounce to KEFLI~ 
baru dorang angguk ooooo KEFLI!

kalau pass kat malay people pula, especially girls. OOOooo macam KIFLI AF tu ek? ah! sudah dikait nya pula aku dengan KIFLI AF haha
perbezaan antara kifli mally dengan kifli af adalah di google mek ranking 1 hokay ^_^
persamaan kami ialah kami berdua ialah comel dan JAMBU hahahaha
so selamat berkenalan semuanya, nama saya KIFLI MALLY
eh korang tahu kan KIFLI tu nama makanan orang austrain, sungguh sedap yer nama KIFLI ni hingga boleh diratah dan dijamah oleh semua lapisan masyarakat haha 

Stay goddess my loyal readers ^_^