Ucapan dari Siti Saida Tarudin



hi uols,

ok kejap yer nak fikir balik bulan berapa aku jumpa Siti Saida ni ^_^
oh yer aku baru ingat sewaktu aku pergi ke Istana Budaya sebab saksikan kawan aku bertanding dalam acara Iklon Musim ke2, tapi sampai sekarang ni tak keluar lagi di kaca TV penat dah tunggu kawan aku ni nak perform. 
Siti Saida such a sweet person!!!
dia peramah orangnya, easy to handle haha ^_^ 
apa pun Kifli Mally nak ucapkan thanx to Siti Saida sebab sempat record bersama Kifli Mally.

Ouh you guys wont believe this! Hari tu aku ada jumpa Lisa Surihani kat Digi Buddy Never Apart lepas tu video yang aku record lisa buat greeting tu dah hilang urghhh time tu aku meroyan jangan cakap lah. Naik 3 kg kalau aku meroyan hahaha sebab Makan banyak ^_^

tunggu entry seterusnya dari Kifli Mally ok.

Stay gorgeous readers. ^_^