Jun 26, 2013

Yeah mak dah keje uols!




hi uols,

cuba teka kat mana mak keje skang ni uols?
tak perlu lah korang usaha keras untuk teka kat mana mek keje, apa yang penting tiap bulan boleh beli bag LV, mampo tak dengan statement mek tu? helloooooo mek mampo hokay beli bag LV tu takat pejam sebelah mata je haha. Tapi petaling street nye label lah, tu pun still bid nak harga murah lagi haha
 1st day je masuk keje ada briefing selama seminggu. Interiew dia bukan seperti interview biasa taw, banyak task kena buat lepas tu mek berjaya dan diserap masuk. Mek dapat keje ni pun sebab dorang confused tengok mak yang sangat zelita ini hahaha ^_^
mampo tak g interview macam ni haha ^_^

mek kena training selama 1 tahun ok! lepas tu kena shift lain-lain department dalam tiap 2 bulan, ko rasa tak apa yang aku rasa skang ni? HAZAB! bila dah settle setahun training tu baru lah weols di bagi kata putus nak masuk department mana. Aku sah-sah lah amik HR kan! feeling nak stay dengan makcik-makcik HR tu bergosip sambil stamp document!
ok la uols nak sambung kira stock ni.

apa pun uols just stay tuned taw, sebab banyak sangat jejants yang helok-helok ok. Serius cair mek dibuatnya, tu yang semangat hari-hari nak datang keje sebab nak cuci mata ^_^ muka melayu tapi versi arjun rampal, tak ke tiap malam mimpi basah #opssss

stay goddess my readers~

4 comments :

Ayu Idayu said...

tahniah2. hehehe.. :DD

Hariz said...

Awat gambaq lagu tu? Lucah. hahaha

http://profhariz.com

Kifli Mally said...

@Ayu Idayu thanx ayu

Kifli Mally said...

@Hariz takpelah readers i pun 18 tahun dan ke atas ^_^