Benci betul selalu saja tertinggal barang!




 Hi uols

Nak dikatakan aku ni pelupa tak juga! Nak dikatakan aku selalu makan semut sebalang tak juga!
Sebab apa? Sebab aku selalu tertinggal barang Kat dan kemudian bila separuh jalan baru teringat kunci tertinggal lah! Phone tinggal lah! Wallet tinggal lah! Dan semua bagi aku penting kot benda ni, nak tak nak kena juga patah balik sebab benda tu amatlah penting bagi aku haha,
nah tadi adik order semut sepaket kan?

Lepas satu lagi masalah yang aku tak suka bila dah sampai depan gate apartment tu nak masuk, time tu lah baru nak cari access card. seluk je beg nak cari access card tu mmg tak jumpa sebab dalam beg aku tu ada macam-macam khazanah, ko rasa tak ke pasal2 aku kena kambus balik semua barang aku huhu biasalah mek ni pun pompuan yang penuh barang yang nak dibawa,
Boleh dikatakan kelengkapan dari hujung rambut sampai hujung kaki ada kat dalam beg aku  ni, Maksudnya kalau korang nampak aku bawa beg besar maksudnya dalam tu ada macam-macam ok. Ko cakap je ko nak apa? Ikan patin? Telur kampung semua ada dalam beg mak tu hahaha

uols jangan jadi macam mek ok. asyik pelupa jer, especially kalau dalam keadaan kalut memang hampeh, plan nak bawa baju sekali terbawa belanga tak ke bodoh namanya tu ^_^

No comments :