Jul 13, 2013

Berapa juadah korang berbuka sehari?




hi uols,

sabtu ni buat apa jer, confirm ramai yang kat rumah kan ^_^
petang nanti baru turun ke bazar untuk beli juadah berbuka.

tapi ingat kalau beli juadah berbuka tu jangan lebih dari apa yang kita idamkan yer,
shima banyak nye ko beli sampai 10 plastik!
uols bukan selalu semua makanan ni memang aku ngidam!

hamik kau kalau dah ngidam 10 jenis makanan, agak2 memang smpi hujung ramadan pun seperti ini keR?
biasanya aku sendiri pun macam tu, ingat time bulan ramadan ni aku jimat lah dari segi kewangan, sekali tengok kadang tu bulan ramadan aku paling banyak membazir. CHoiiiiiii tak baik untuk kesihatan bank account uols~ makin susut dibuatnya.
muka yang dapat berehat di rumah pada weekend ^_^
percaya tak muka macam mek ni berbuka dengan juadan 3 pilihan saja 
nasi+lauk, kuih-muih, air hahaha
klik gambar tersebut untuk view video di facebook mek!
 
Stay goddess di bulan ramadan ini uols~
 

3 comments :

Azham Vsvc said...

Hey uols! Apa khabar hehe sihat ke? Dah lama x jumpa kan hehe :)

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc ye azham, u still remain my friend ^_^ gituuu sy sihat! u plk? harap sihat hendaknya

Mek Onie said...

selamat berpuasa la ye :)