Berbuka puasa bersama Samsung Blogger @ paparich bangsar




hi uols,

hari raya semakin dekat ni semakin terasa berdebar dan excited sangat sebab tahun ini makna lebaran itu lebih membawa nikmat kepada kami sekeluarga. Kalau korang baca entry aku pasal beraya bersama samsung, memang bermakna. Tak sia-sia aku memilih samsung uols. kata orang biar kecil yang penting gembira di samping keluarga ^_^

Samsung ni kira baik yang teramat, sudah lah dia jemput kita orang blogger melayu ni datang untuk berbuka puasa bersama-sama di Paparich Bangsar. Hari tu yukiko dan juga Donovan yang incharge kat kita orang semua. Kesian dia nak melayan karenah kita orang yang masuk air ni ^_^
adalah dalam 27 blogger yang menghadirkan diri.
sampai je aku terus pergi cari port baik punya sebab nak snap pic, sekali tengok toilet juga yang aku serbu ^_^
sempat berborak ringan dengan Yana n Pen merah ^_^
korang spot lah sendiri berapa blogger otai yang ada kat situ ^_^
maaf lah yer kak illy dan kak lily ku sayang sebab snap pic korang time candid ni.

last but not least korang tengok video ni, hasil dari sorang mamat ni,
aku suka sebab muka aku banyak hahaha boleh tengok banyak2 kali ^_^ pandai dia edit....!!! terbaik

sebagai token Samsung bagi kita orang duit raya yeah!!!!, (RM50+Starbucks card with extra credit on it) ^_^ selain dari itu juga dalam starbucks card tu dah ada credit. Tinggal nak swipe sajooo, so siapa nak aku belanja, please PM lah yer hahahaha ^_^

*Janji kat diri sendiri lepas ni akan bawa camera ^_^, rugi sebab kualiti gambar kurang jelas huhu. Tak lupa juga kepada manoah consulting Sdn Bhd #donovan chan dan juga #yukiko both of your done a great job!

3 comments :

Ikhmal Malique said...

pergh. meriah.duit raya pun masyuk. huhu

Kucing Hitam said...

abg boni kacak hijawwww hahaha

Ali Kanchan said...

Great experience. Tak pernah rasa sebab tak aktif pon hahaha