Bervideo di Instagram @ Hotel Istana Kuala Lumpur

Hi uols

puasa so far macam mana? semalam dah consider puasa ke 2. Jangan cakap korang dah ada yang terbabas pula yer!!! sedih tahu setahun sekali katanya.

Mek berbuka kat Taman Sari Brasserie Hotel Istana, orang nak belanja oooo takkan nak tolak rezeki kan?
All thanx to Bob n Nora, mereka berdua lah yang bawa kita orang bersama dengan kawan2 yang lain untuk berbuka.

Maaf lah yer makanan tak sempat nak review sebab time tu tak bawa camera plus dah lapar uols mana nak ingat snap pic makanan hehe so apa yang ada ialah pic mek menggedik ^_^ perot sudah kenyang tak tahu nak buat apa short video ni lah hasilnya.


ekceli, saja nak promote mek nye IG suruh follow hahahahah ^_^
jangan carut mek, sebab ni bulan puasa, sia2 puasa uols berkurang
lepas puasa kang baru carut mek yer.

No comments :