Boleh nampak disitu yang aku dah tin-tong!






Hi uols,

Haiyoooo makin lama makin tua aku dibuatnya, daya ingatan pun makin susut.  Muka cantik tapi kalau mereng tak guna juga kan haha.

Hari ini seperti biasalah during lunch hour aku nak lunch dengan kawan aku dia sebelah tower then dia ada mention yang dia punya Blackberry dia problem. So I assume dia tak pakai any phone at all.
So macam mana nak set time kalau aku tak boleh nak call dia. Betul tak? Then aku pun try call dia punya no. 0178943341~ the conversation starts like this.

“uols nanti nak jumpa macam mana ek?”

“jumpa kat tempat biasa jelah!”

“oooo yeke abis tu macam mana aku nak contact, phone ko kan rosak? Nanti aku terkapai-kapai tunggu kok at bawah ofis taw, macam mana kalau aku sesat lepas tu tak jadi lunch. Nanti aku lapar!!! Ko tak kesian kat aku ker? Dah lah nak lunch jauh!!!”

“oi malaun ko call skang ni bukan mobile phone aku ker? phone yang rosak bukan nya sim card aku!!”

“bunyi cengkerik, aku saje je nak test. Mana lah tahu phone ko dah elok ker!”

aha betul juga, dah aku call no phone tu dan ada orang jawab maksudnya boleh contact lah kan? sengal tol aku time tu!!
Sekian lebih kurang macam tu lah kalau dah tension keje. Ko ingat kalau ada masa tu pergilah berhibur ok. Kita kerja untuk menikmati hidup dan makesure try semua all the possibilities. Jangan jadi macam mek ni, muka cantik tapi mereng!!!! 
tintong juga, kecomelan harus di maintain kan hahahah

Stay goddess my lovely readers. ^_^

No comments :