Emak mana yang sanggup tinggalkan anak dalam kereta!



hi uols,

serious aku ingat benda ni just buah mulut orang jer, sebab kat opis pun ada staff yang bercerita pasal benda ni. Dimana si ibu terlalu leka dengan sesuatu sehingga terlupa baby kecil mereka tertinggal kat seat belakang kereta. CHOiiiiiiii~ ini tidak masuk akal!!!
click here for the video!!!
nak baca artikel lain baca kat sini "Mom Who Left Baby in Hot Car Charged with Neglect"
korang bayang kan lah ada juga si ibu yang cuai sehingga melibatkan nyawa anak sendiri kan?
korang rasa kat Malaysia ada tak ibu yang cuai seperti ini?
terlalu khusyuk nak shopping atau dah terlambat nak waxing bulu kaki terkalut sampai dia lupa yang baby kat seat belakang, kena pula baby jenis pendiam baik je tak buat bising!!!! ko rasa? mati sia-sia je haha 

Harap-harap tiadalah yer.

nampak seperti tak logik kan? tapi kalau tiada kes tiadalah video ni dibuat dan disebar untuk peringatan semua. betol tak cakap mek ni? Apa pun harap korang sentiasa berhati-hati yer, sentiasa ingat periksa kereta tu betol2 sebelum keluar shopping, eh shopping lagi hahah ^_^
 petang-petang macam ni best tengok sunset.
sebelum menunggu waktu berbuka.

"Awak tengok matahari tu dah tenggelam, tapi jangan risau sy akan pastikan malam awk disinari bulan penuh!!!"

matilahhhhh mek feeling dibuatnya haha. 

Stay goddess my readers!!
    

No comments :