Food Review: Selera Ramadhan Ala Kampung @ Hotel Armada Petaling Jaya (22 Gambar)

 hi uols,

Sempena esok dah nak berpuasa selama sebulan mari kita tengok makanan yang sungguh menyelerakan ni, tak sampai hati nak update entry ni time bulan puasa kang mek dapat dosa free buat korang terliur ^_^

Bertempat di Armada hotel mereke menyediakan set buffet berbuka puasa bersama keluarga dengan bertemakan Ala Kampung! So sempat juga lah aku dengan Cik Lily, Kak Ruby dan Encik Hazman buat review tentang lauk serta juadah yang disediakan pada hari itu.

Tanpa buang masa jom me-liur-kan diri anda ok!!!!
 kari kepala ikan
Teriyaki Chicken
 Salted Egg Prawns
 Steamed Fish with Light Soya Sauce
 Roasted Duck with Honey
 French Bean with Belacan Sauce
 Mix Vegetable with Oyster Sauce
 Mussel with Tauchu Sauce
 Fresh and Delightful Sushi
 pelbagai pilihan salad, rendang, ulam-ulaman dan juga nasi kerabu.
 mereka ada sediakan Kebab juga
 Fresh Oyster on Ice
 woooooo ada kambing sekor tu!!!
selain dari itu juga ada satay dan juga laksa penang.

Main course dah pun selesai sekarang jom kita tambah selera dengan pencuci mulut. 
Pencuci mulut yang disediakan SUPERB!!!! sangat terbaik dari ladang. Dalam banyak-banyak tu aku paling suka Coconut Moist!
 Cream Caramel
 Mocha Cream Cake!
 Assorted Jellies
 Red Velvet Cake
 Coconut Moist ^_^ lembuttttttttttttttttt sangat 
 closing menu fresh and juicy fruits.

So kepada korang yang ingin merasakan kelazatan juadah berkonsepkan ala kampung sempena bulan ramadhan ini, memang sesuai untuk menjamu selera hanya di Hotel Armada Petaling Jaya. Gambar makanan sama cantik sama sedap ini bukan cobaan tapi ini adalah realiti haha cepat promotion in bermula dari 12th July, 2013 hingga 31st October, 2013.

untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi atau layari:
Myza Nordin Tel: (03) 7954 6888/ (016) 371 7692
Marketing Communications Manager Fax: (03) 7958 5993
Hotel Armada Petaling Jaya Email: myza@armada.com.my

Salam Ramadhan dari @Hotel Armada dan juga dari saya Kifli Mally