Kalau berniaga di bazar ramadhan tu biarlah ikhlas yer!




Hi uols,

Bersempena dengan bulan puasa ni, mek harap kepada semua penjual makanan tak kira lah korang jual apa sekali pun jangan sesekali terdesak untuk mendapat keuntungan yang lebih korang sanggup seksa pelanggang dengan juadah Korang yang teruk ituuuu!
Kalau berbuka aku sangat suka dengan kuih tepung pelita, tapi biasalah kat KL ni kan kemut sangat luar Nampak cantik tapi sekali rasa hah tu diaaaaaaaaaa! TAWAR dan KERAS! 

Korang nak perdayakan aku tak pelah juga! Sebab aku kurang hebat dalam bab menilai makanan ni, tapi one of my friend huhu dia boleh cakap dalam makanan tu ada jer yang kurang, itu kurang ini kurang.
Ko percaya cakap aku sure akan nada picture yang akan aku upload lepas ni ko tunggu je jah! ^_^
Eh! tapi bukan semua peniaga macam tu, ada juga yang ikhlas dan sedap. Tu baru orang akan bertahan dekat gerai dia selama sebulan huhu! Syabas yer mek ucapkan. 

Hah ni lagi satu, tahu lah esok 1st day puasa so harap jangan lah boros sangat yer. Kang membazir pula dibuatnya. Ingat tu ramai lagi orang yang diluar sana yang lapar tak dapat makan sedap macam uols semua. 
 
Selamat Berbuka uols !!!!!