Jul 2, 2013

Kiah Propa beri ucapan buat peserta TKG CREW!




hi uols,
hah ngko bila si kiah propa nak bagi ucapan memang selumber badak dia wish. Aku respect ko kiah!!! eh bukan itu saja malah Amir Luqman turut serta memberi ucapan kepada semua peserta TKG Crew yang ingin bertanding dalam acara Fabulous cute day yang ke 4.



Tak cukup dengan kiah propa dan juga amir luqman, ditambah pula dengan 2 model yang cantik molek iaitu Nadine Ann Thomas miss universe dan juga Tanuja miss world malaysia ^_^
meriah tak group kami? gila tak meriah di tambah lagi dengan binatang-biantang liar kat group ni. Ada banyak2 ragam kot!


Acara bertempat di PD pada 29th June yang lepas, dan tak sabar nak bagi korang tengok semua aktiviti yang kita orang buat malam tu. Eh tak boleh lah nak upload sayang sebab terlalu censored. ^_^ dan yang penting yer mek wakil negara Miss USA.
tunggu lah yer untuk update yang seterusnya ^_^

stay goddess people~

3 comments :

ini aku? said...

alaa baru nak tengok video nya private.

ini aku? said...

alaa baru nak tengok video nya private.

Kifli Mally said...

@ini aku? dah boleh tengok uols ^_^