Jul 16, 2013

Lelaki Metroseksual dan Kasut Tinggi (High Heels).



hi uols,

This gonna be quick update.
Bagi aku bukan lah menjadi satu isu kalau lelaki mengenakan Kasut Tinggi (Heels) lebih tinggi dari wanita tulen. *amik kau statement flawless dari mek!!!

Even mek sendiri lelaki metroseksual ada beberapa koleksi heels seperti entry disini!!!
Pernah ke uols semua tengok lelaki-lelaki ni pakai heel kemudian merayau2 sekitar KL?
rasanya tak pernah kot, melainkan ada event seperti fashion show ataupun Heels fashion show.

kawan mek si Abam ni, recently asyik dok tag mek kat fb pasal satu group dancers lelaki ni menari sambil pakai stiletto 7inch.
hah yang ni VIDEO
dan yang ni. VIDEO

Aku pun tak taw kalau dia nampak group lelaki berheels confirm dia akan terus tag mek kat fb. Sakit aku rasa budak ni haha ^_^ terus lah mek pula teringat zaman muda bergetah dulu uols, boleh round satu pavi pakai heels ni.
ni kat pavi uols, entrance belah belakang. Entry selebihnya
tak cukup dengan itu mek menge-pose pula dengan heels less ni.
kalau nak tengok gambar lagi banyak mek menonggeng klik sini

 sebenarnya dah lama nak buat come back pergi shopping wearing heels ^_^ that's why I summon their names upon. hehe the 3 diva yang berani utk pakai heels as a men ^_^
1. Angah Sherry - berboots
2 Ah boy - rambut merah
3. Mimi - purple chick
4. kifli mally - glasses

mek acah jer, ntah dorang ni ada masa ke tidak haha. 
apa pun kalau ada nanti mek akan tetap update untuk tatapan uols semua ok daaaaaaaaaaaaaa

stay goddess my loyal readers.

5 comments :

Azham Vsvc said...

Okay Kifli mmg cantik hehe....tak sakit ke pakai heels hehe :)

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc hahah sakit gak la, tapi nak cantik kan ^_^

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
suns jerseys
oakley sunglasses
mulberry bags
coach handbags
michael kors
jazz jerseys
canada goose outlet
tory burch outlet
mulberry handbags
true religion outlet

Yaro Gabriel said...

www0717

gucci handbags
off white
longchamp handbags
longchamp outlet
jordan shoes
suicoke sandals
michael kors handbags
moncler outlet
futbol baratas
oakley sunglasses










520abc said...

0806jejeMusée nike air max 1 pas cher pour homme d? Orsay est un autre musée populaire chaussures asics running soldes connu dans le monde the og nike air flight huarache entier, célèbre pour abriter l'art Nike Free 5.0 Femme français avec une large site de chaussure pas cher nike roshe run collection de peintures impressionnistes nike jordan homme basse et postimpressionnistes, de photographies, de new balance femme canada sculptures et bien plus soldes asics ds trainer encore. interprétation de rétro asics femme noir et bleu à la fois de ces phrases.