Makcik tu marah sebab Minion Happy Meal McDonald habis.



hi uols,

kejap bagi mek lontarkan vokal yer
MOTIFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!

ko ingat ko anak kerabat di raja nak marah-marah depan kaunter, ah sau kalau jenis yang tua-tua memang mulut lancang + tak reti sabar, serius itu apa yang aku nampak. Fikir lah logik makcik oiiiiiiii orang lain pun beratur tapi kau jenis yang suka CUT Q lepas tu ada hati nak lepas geram dekat staff McD.

kira baiklah dorang nak serve muka ko taw ah sau!!!! kalau di serve nye bola tampar kat muka ko??? berderai pula satu hallll

aku sendiri pun nak juga pergi beli dan collect each of those freakin yellow minion, but then i've change my mind straight away after watched this video.
 Klik Sini kalau uols semua nak tengok video ni.
selepas dah tengok video tu ko rasa ko ada hati lagi tak nak pergi beli.
walaupun ko memang gila vavi patung cenonet tu.
hah enko daaaaaaa sampai penghujung jalan mana lah korang semua beratur,
kalau aku join korang confirm aku akan bawa kerusi malas aku, bekal makan skit, tikar mengkuang dan kipas kopitiam.
tahniah lah mek ucapkan kalau uols semua dapat kumpul semua patung tu yer.
kalau korang gagal untuk kumpul even 1 patung tu korang consider GAGAL hahahaha


Semalam aku pergi sg wang beli asam timbang kat level atas, aku tanya aunty tu, 
"U tak pergi beli itu toy mcdonal ker?"
"telalu lamai ooooohhhhh"
"Rugi taw, kesian u punya cucu tak dapat itu patung"
"U pun kumpul itu patung ker?"
"Of course, sekarang i dah kumpul 10 patung" Ko ada? libasss rambut K BAI~

Stay goddess.