Nasi Ayam Hainan Sg Wang, feeling-feeling sexy



hi uols,

berbuka di Nasi Ayam Sg Wang tu not bad actually cuma kalau korang tak confident better jangan pergi berbuka kat situ. Mana lah tahu uols semua masih lagi trauma dengan kisah "bak kut teh" tu mak tak bertanggung jawab.
so in terms of safety korang pergi lah menapak kat mana-mana bazar ramadhan dan makan lah sepuas-puasnya disituuuuuu.
   actually kan mek baru jer tengok kawan mek perform lagu raya 2  3 lagu kat BB Plaza tu, 
aha yang kat BB plaza stage dia cenonet tu jer, naik 5 orang terus ranap stage tu.
itu sempena IKLON musim yang ke 4 uols. Lepas dah settle jadi PA tak berbayar beliau terus lah ke Nasi Ayam Hainan kat tingkat atas.
hah betol tak cakap aku, sedapppppp serius tak tipu ^_^
Harga standard RM10 kebawah...
kalau korag ada hati nak pergi rasa jemput lah, aku tak tahu level berapa 
pandai-pandai korang lah cari, apa yang aku tahu kedai ni bersebelah dengan TEPANYAKI kat sg wang tu. Betol-betol kat sebelah.
Spot the different ^_^

lepas tu dah settle berbuka yang penting perut kembung kekenyangan ni,
"eh uols tekak ni rasa hauslah jom chatime"
sudah kena pula menapak lepak kat chatime, lepak starbuck mahal tak mampu mek nak belanja semua orang hahahaha. Kalau untuk Giveaway mak tu nanti confirm akan diberi Voucher Starbuck #eh
perut sudah kenyang, mata sudah kuyu, 
apa lagi uols balik rumah lah buat sexy pose yang menggedik kan.
nanti klu jumpa aku kat luar kahak lah yer!!!!

hahaha kesah pula aku, haktuih!!!

stay gorgeous my lovely readers.

4 comments :

adda syuhada said...

dah lama tak berjimba kt sg wang

Kifli Mally said...

Uols patut datang dah bnyk berubah uols kat sg wang ni

boni kacak said...

nampak macam menarik dan menyelerakan.

suezen said...

wah giler lame x menyinggah kt sini. tukar url rupernyer. nasi ayam kt bb tuh x pernh try lg okeh! soon!!! teringin juga!