Ranking ke 2 di blogr.my, 94 visitors sajo!!!!



hi uols,

aku paling suka kalau post blog kat BlogR.my, sebab website mereka jenis yang teratur dan tak memeningkan. Walaupun website tu kadang-kadang offline sakit juga hati kita ni dibuat wak!!! tapi sayang punye pasal mek tetap gigihkan diri tunggu sehingga online balik. Gigih tak gigih mek uols?
 hah gitu hari ni bila mek nak update blog terus tengok blog mek tersenarai sebelah cik nisa kay kita ni,
dia ni mak hayam very the fofularrrrr mek tumpang sikit je fofular dia haha. Dulu mek ingat dia ni kekwat nak mampossss sekali dah kenal hmmmm haramm masuk air juga satu kepala dengan mek hahaha ^_^ rindu kat ko nok!!!!!

ada beberapa kemungkinan orang masuk blog mek!!!
60% sebab mereka tertarik dengan tajuk entry mek,
20% sebab terjumpa SEO mek kat google, nak-nak lagi yang sesat online kat google tu. Cari high heels terus terhumban ke blog me
19% sebab suka tengok muka mek yang comel kiut miut ni hahaha
1% others, ini cliche tak tahu nak jelaskan macam mana lagi ^_^ boleh dikatakan mak punya peminat setia laaaa hahaha  tak boleh blah.

Eh!!! blah ke boleh blah ker, jangan lupa hujung bulan ni mek akan buat give away yang pertama tau!!! so sapa suka sila hidu ketiak masam masing-masing. hahaa. 
clue hadiah tu nanti ialah ketiak masam? hahahahhaha
ok so jangan lupa update give away tu yer.
kalau tak de hujung bulan ni korang serang rumah mek kat cheras ni hahaha

stay goddess my readers. Muah~

2 comments :

Izz Latif said...

Part offline tu memang bikin sakit hati.
manjanggg offline kadang2 tuh
haha

Kifli Mally said...

@Izz Latif haha taw takpe, sbb gigih punya pasal tetap tunggu ^_^