Jul 4, 2013

Statistik Blog Bulan June!




hi uols,

alamak bulan (Jun) lepas agak merundum sedikit lah, mungkin sebab ramai yang dah tak nak kawan blog mek sebab mek jarang update kan? jangan lah macam tu nanti hujung bulan ni mek akan buat GIVE AWAY taw, so korang get ready ok. Masalahnya sekarang ni tengah mencari hadiah apa yang nak dibagi kat pembaca setia KifliMally.com ni!!! 

lepas tu kot-kot lah sebelum hujung bulan tiba ada pula sponsor haha feeling ko jah! teringin nak ada sponsor walaupun muka mek yang nan hado ini ^_^
rasanya nak bagi korang rumah banglo sebijik nak tak? ^_^

haha confirm lah korang semua meroyan kan? lepas tu nama mak keluar berita selama sebulan blogger bermurah hati memberikan rumah banglo sebijik. Matilah berangan lagi mek di awal pagi ni kan?
ini lah statistik mek untuk bulan ni dan rasanya berapa pula yang akan mek dapat untuk bulan (Julai) depan yer? Terkena pula dengan aku yang baru nak start kerja ni, balik confirm akan mengadap nasi, mandi lepas tu rehat, layan Facebook kejap kemudian tidur. 
Kalau ada masa je baru update blog T________T nangis mengenang nasib katanya.

*confirm dah ramai yang meluat dengan statement mek untuk seminggu ni kan, asyik cerita pasal keje jer.
Macam lah orang lain tak pernah kerja sebelum ni kan?
Well ada mek kesah ker? yang penting mek kpop hahahaha ko ada?

stay goddess my loyal readers~

3 comments :

Asyik Izas said...

giveaway..yahooo...:)

Kifli Mally said...

@Asyik Izas yeah jangan lupa join taw ^_^ ini kali nak buat 5 orang pemenang ^_^

Macikz Konah said...

mau mau mau....... uoolss... merundum rundum pun 4-4angka gak