Teaser: Giveaway Pertama dari KifliMally.com. Sempena Bulan suci uols~




hi uols,

sempena bulan puasa ni aku teringin sangat nak buat contest, so aku berharap korang dapat lah join yer, dan kalau aku tengok readers aku majority nya orang KL ^_^ for sure lah kawan dari facebook gak kan!!!

aku akan buat contest ni dalam hujung bulan ni, sebab aku nak cari sponsor!!! wah mampo nak cari sponsor? haha jangan pandang mek sebelah mata yer uols, so far ada dah 4-5 sponsor.

aku memang tak aspect ramai yang akan join sebab aku pun takut tak reti nak pilih mana satu pemenang yang terbaik gituuuu!!! so far aku akan buka kepada blogger kemudian kalau ada sambutan tak salah kan kalau aku open kepada fans Jambu. #pitammm verangan ada fan katanya.
ok lah uols jumpa lagi ^_^ malam ni ada concept berbuka TKG 1001 bertemakan Arab.
Tak sabar nak tengok kawan-kawan berkonsepkan padang pasir ni huhu