Jul 16, 2013

TKG Crew berketuk-ketuk ramadhan.



hi uols,

apa khabar uols, harap sihat lah hendaknya yer!!!
minggu lepas mek dengan geng-geng kelempuk berbuka puasa di rumah Fahmey.
dengan berkonsepkan Ketuk-Ketuk Ramadhan.

aku memang suka bab-bab makan free ni lebih-lebih lagi menu yang disediakan tu cukup menarik perhatian. 
ada Ayam masak santan anak dibuang negeri, ikan masin rangup teratak jingga, paru masak sambal berlada tun teja, ada juga sambal petai si kentut busuk!!! minuman riang ria warna-warni ^_^ hah puas tak dengan nama menu dia.
 
 ada nampak macam potrait keluarga tak?
yang botak tu paling otai sekali, kat Dun Cheras ni dia lah yang pegang. Sebut je nama dia Safira LOI, confirm makcik-makcik kat cheras ni kenal dia.

sebenarnya ramai lagi yang tak dapat nak join TKG Crew berbuka untuk kali ni. 
takpe masing-masing mungkin busy kan? 
di samping keluarga, di sisi suami.bercuti luar negara #eh macam-macam laaaa~
 dah ada instagram terus guna video 10 saat tu ^_^
 ketuk-ketuk ramadhan yang kedua insyahAllah akan di adakan di lain tempat, paling tidak pun di rumah yang sama kot haha ^_^ Btw thanx Fahmey buat event berbuka ni. Moga bertambah rezeki ko anak beranak #eh

selamat menjalani ibadah puasa, ingat jangan terlalu kuat menghanjing kan kawan-kawan di bulan yang mulia ni. Nanti ko dah masuk je 1 syawal korang berperang lah sepuas-puasnya hahaha
salam sayang dari mek KifliMally.com

No comments :