Astro Beyond - Your Malaysian is showing @MegaMall MidValley

 
48 hours sponsored post

(Entry Baru Scroll Bawah!!)

hi uols,
 
minggu lepas mek bersama dengan blogger-blogger tersohor munculkan diri ke AstroBeyond sempena Astro ingin meraikan kemeriahan merdeka di megamall midvalley, boleh dikatan ramai blogger lama dan baru yang datang meriahkan event kali ni.
Tujuan Astro nak sambut kempen kemerdekaan ini adalah untuk menyebarkan Unsur Positif dan juga Kebahaigan. Wow ^_^ Astro nice.

Tarikh: 24th August 2013 (Saturday) 
Masa: 3:00PM - 5:00PM 
Tempat: North Court, (near food court) Level 3, Mid Valley Megamall

Aktiviti semasa pelancaran Astro Go Beyond dan juga #urmalaysianishowing
 
 kemudian tibalah masa para blogger untuk melakukan pertandingan dimana mereka kena siapkan 27 task yang diberikan seperti diatas:

me and paknil ^_^ sama tak hahahaa

Aktiviti-Aktiviti di sekitar Mid valley:
 sporting girls yang banyak tolong completekan video instagram task kita orang ^_^
Tahniah kepada para pemenang, u guys memang layak untuk menang ^_^ super pantas ok buat semua task tu haha

nyatakan perbuatan positif yang anda lakukan di aplikasi facebook ini, KLIK SINI
contohnya mek pernah tolong OKU melintas jalan dan hantar mereka sehingga depan ofis ^_^ best sangat dapat memberikan pertolongan kepada mereka yang memerlukan.
Inginkan T-Shirt yang sempoi seperti ini, cepat korang boleh memiliknya DI SINI, yang menarik nya korang boleh design word T-Shirt tersebut ^_^ menarik bukan? Hanya dengan harga serendah RM25 je kot.

Akhir kata tengok lah video ni "Excuse Me Sir, Your Malaysian is Showing "

Jom beramai-ramai terjah Facebook Astro Go Beyond ^_^

4 comments :

Azham Vsvc said...

Kifli...menarik betul event tu! And I suka rambut you dan juga pakaian you on that day....

Mira Cikcit said...

Fuyooo kifli! Rasa2 boleh menang tak ipad?

penaberkala said...

aktiviti dia best, cuma tak cukup masa nak buat smua..

amirnawawi said...

Omaigad!!! Muka i ada lam blog gojes nih.. Bertuah betul rasa..