Mek kena ngorat lagi dik! Penat lah macam ni hari-hari!



hi uols,

nok ko rasa mek ni cantik tak?
berani mati kan mek buat statement macam tu kena ngorat ko ingat mek ni Anjalna yang cantik berkulit sawo matang mcm tu.
 hah ni lah Anjalna yang mak maksud kan tu, berkulit sawo matang katanya. Klik Sini kalau nak tengok minah cokelat ni berlakon bersama dengan hadek2 hanjingan.

ok sambung balik cerita mak yang kena ngorat tu uols,
sedih taw uols kalau yang ngorat mak tu handsome bak Amir Khan mek ok sajooooo tapi yang ini dah macam pembantu kebun kak ton je uols. Pakistan uolsssss PAKISTANI engkoooo
memang set set macam dorang ni memang pantang tengok mek lalu melenggang apa dia ingat mak ni lenggang ala2 Victoria Secret ke apa?
 naik penat dah uols mak nak tangani masalah seperti ini ^_^
 semalam lepas balik keje tu nak pergi the weld tekak ni house starbuck katanya, hah engko semenjak dah bekerja ni tekak kita sesuai dengan starbuck je kalau air lain tu macam tak berapa nak ngam. Faham je lah kan hadek2 baru nak up ^_^

nampak pula mamat bangla 3 orang ni tengah lalu depan aku, then nak cepat aku pintas lah mamat feeling hot tu dengan sun glasses dia yang tak berapa nak kena tu.
 hah sesuai lah mcm ni 3 orang, feeling dok jadi foreigner kat sini, walhal ko keje bancuh simen kat Jalan P.Ramlee tu kan? betul tak cakap mak? haha

bila mak pintas tu, terus diterkam nya mak dari belakang uols hahhaa, 
Excuse me, where is the KL Tower?
Huh, sorry I'm not quite sure! *menggelabah walhal sebelah tu je KL Tower.
What You Malaysian You Don't Know?
Sorry I just get back from Oversea, find it your self or else ask the nearest police station to guide 3 of you.
(Wahhh kalau lah mek confident boleh reply mcm tu hahaha)
 You are CUTE and Pretty sambil pegang bahu mek, siap package kena tepuk2 manja lagi.
Mek dah cuak uols, time tu mek dengan kawan mek si syah kelempuk ni punnn terus blah. Ouh tidakkkk

aku rasa dorang ingat mak ni jelmaan aishwarya rai
 yer cik abang ada apa yang adik boleh bantu? sambil posing maut mcm tu, kannnnnnnnn
tu yang membuatkan 3 orang puaka tu gersang tengok mek.
mek taw lah mek cantik ya ampunsss tapi jangan lah sampai kau approach mek macam tu sekali. Lain kali mek nak pakai sari lepas tu melenggang depan office tengok ada dorang nak approach, paling tidak pun mek kena tangkap masuk rumah sakit jiwa.
 apa sudah curang sama saya, ini surat cerai dari kami bertiga, abang bertiga tidak setia pada kami 
kata si isteri. Ok baiiii

Stay goddess people ^_^

1 comment :

Adyba Jee said...

Nohorom. Baru perasan gambar Anjalna! Haha!