Nazirah Ashari si gadis plus size confident adalah segalanya yaw.



hi uols,

hari ni mek nak uols berkenalan dengan sorang gadis yang sangat comel iaitu Nazirah Ashari, siapa yang kenal budak comel ni?

actually mek pun tak kenal dia tapi 1st time tengok dia nye youtube pasal fashion #OOTD yang sungguh berkeyakinan terus mek drop comment. ^_^ lepas tu tengok video dia yang lain rupanya dia juga menyanyi.

dia juga ada suara yang begitu sedap untuk di dengar,
mek respect kat ko Nazirah Ashari sebab mempunyai keyakinan tinggi, tak kira lah orang nak kata apa sekali pun sebab yang penting ko confident dan selesa dengan apa yang kau lakukan. Orang lain hanya boleh mengkritik tapi mereka tak boleh jadi seperti diri kau.

 sorry nyah, mak cilok pic ko dari pokcik google ^_^

Cantik kurus kaya bukan lah asset yang bernilai pun, sebab bagi aku tengok orang yang begitu hanya boleh di admire dengan waktu yang seketika jer. Sebenarnya apa yang korang perlukan dalam diri ialah BAKAT!!!

jangan mudah putus asa mencari bakat uols ^_^

Stay goddess my readers!!!

4 comments :

Innanie Ariffin said...

agree with you beb :)

plussize ni memang perlukan keyakinan yang tinggi. setiap orang ada kelebihan dan bakatnya tersendiri. tak perlu malu dengan apa yang Tuhan beri pada kita!

Kifli Mally said...

@Innanie Ariffin just unleashed ur confident kan ^_^

Sizzling Suzai said...

hi kifly hi, xhengat lg mmg nk kna tauw!! siap lah ble jmp next time! hahahha u asek kna marah je la ngan i hahhaa padan muke JAMBU sgt! sape suuh! haha..kemain lg spesel nyer gadis confident ni dpt special post tau. NK JUGAk!!! ;D btw it was nice meeting u again n again!

Nazirah Ashari said...

Hi Kifly,

Baru perasan blog awak. Terkejut sebenarnya bila dapat tau ada orang tulis dan post pasal kita. hehe. Terima kasih banyak banyak.

:)