Vlog Selamat Hari Raya dari The Terung Team.




hi uols,
Jangan pudarkan semangat beraya korang yer, walaupun sekarang ni dah masuk raya yang ke 10, namun open house masih banyak menanti pada setiap hari terutama weekend, so kepada mereka yang masih lagi berada di kampung demand cuti terlalu lama feeling sekeping, berhati-hati lah ketika memandu pulang ke ibu kota yang yer, sesak KL kembali dibuatnya
 Oleh itu mek dan kawan mek yang lain ingin sekali lagi mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya 2013 yang mulia ini ^_^

 Nampaknya dah lama kami tak menggilakan kan. Nak pula ditambah dengan stress bekerja haha. Harus lah all out dalam video uols. So kepada peminat tegar mek n the team. Enjoy lah yer. Mati kutu dah nak cari idea untuk hasilkan video lawak untuk uols semua. Kalau ada idea tu apa kata bagi idea. Nanti boleh lah the terung teams teruskan membuat video. Harap tanpa henti yop! Enjoy anak-anak mak sekalian.

stay goddess people ^_^

1 comment :

Azham Vsvc said...

Selamat Hari Raya Kifli and The Team!