Annual Dinner Axa Affin General Insurance 2013 @ Aloft Hotel KL Central




hi uols,

Siapa sangka dapat kerja baru as a graduate trainee di dalam company ni dah boleh join Annual Dinner sekali gus menjadi committee. Banyak ragam yang perlu di hadapi, kita orang yang fresh dan bergetah ni lah kena jadi committee, kena perform opening gambit, itu dan ini. Banyak pengalaman yang diberikan pada weols semua ^_^ which is a good platform kannnnn?

Event ni bertempat di Aloft Hotel KL Sentral, hotel yang berkonsepkan Futuristic and Fussion,
nak taw kat mana aloft hotel tu? korang boleh google ok ^_^
 
salah seorang wanita kekar AXA, jangan macam-macam ok Vice Precident of HR Axa uols ^_^
dengan bertemakan Go Crazy with Polka Dots & Stripes
tapi sekali yang datang dengan idea gile hanya segelintir saja.
memang dah cliche uols kalau part bertema ni lelaki tu kurang sikit nak bergaya, hadek-hadek macam mek ni juga yang menjadi bahan uji kaji mereka haha ^_^
 
 farah sudah lah tu, 
walaupun u tak dapat lucky draw tu, dapat snap pic pun ok lah ^_^
 
 dalam beramai-ramai tu dia seorang je yang I berkenan tema dia ^_^
btw long socks dia tu actually polka dots printed.
 Syah, Lea & Laila
mereka datang seperti wanita korporat yang ingin meeting jumpa client but yet still mengenakan tema polka dots & Stripes. Siap ada concept bulu-bulu lagi kan, memang tak le nak dipisahkan ^_^
baju yang mek pakai ni adalah baju untuk perform "opening gambit"
Peserta lelaki yang dikategorikan sebagai polka dot & stripes
nampak tak macam mek sorang je yang salah category kat situ haha

OH may before that, mek nak minta maaf sangat dekat mak hayam besar Abang DEE, cos tak sempat nak snap pic dengan you malam tu, dek kerana busy berlari kesana dan kemari. Apa pun you look stunning abang hahha.
 bersama dengan my hot gundiks, Left Farah n Ieka Right
oh yeah!!! the guys team,
(Husni, Syah, Kifli, & Walter)
seriously I am included ^_^
Malam tu mek adalah pemenang best dress lelaki
dan Christina adalah best dress wanita, mek tak perasan yang dia punya saree full polka dots haha

oh yer mek paling suka part ni one of my friend (ejay) ada report kat mek sebab ada seorang makcik kampung tu ngata belakang "eh siapa dia tu kenapa dia pakai baju pompuan, dia lelaki kot!"

makcik tu sure jealous kan tengok mek punya kain langsir boleh dijadikan jubah. Thanx @redupcreation (Instagram) hasilkan jubah ni dalam sehari.

well makcik I am entitled as the best dress instead of you the kampung aunties yang datang pakai baju tak ikut tema, as if munch my word makcik as long I covered up tak dedah aurat ok lah uols compared to you yang pakai sendat-sendat seperti anak dara tua lemak cannot cover!!!!

for those yang nak tengok all the picture of us meroyan more and more,

stay goddess people ^_^

2 comments :

i'm shin... i'm inesen said...

jubah polka dot.. dah agak.. kalo bawak gi masjid mau terbeliak ummat manusia kat situ.. btw tahniah best dress #yeah

suezen said...

pergh! serioussssss....nice giler tema...hehehe..yg bj pink and long socks tuh mmg best giler ok