Candy Crush Cheat, Serious berkesan!




Hi uols

So far korang sure level dah jauh meninggalkan pergi kawan korang yang lain?
dan for sure ada juga yang bosan sebab level tu tak lepas dari sebulan bawa ke 4 bulan lepas tu block apps tu kat facebook sebab terlalu susah haha. Actually cheat ni dah lama, tapi baru sekarang tergerak nak share dengan uols semua ^_^
posing manja kejap haha ^_^

So kalau korang nak main candy crush secara songsang ikot cara mek ni ok ^_^
WARNING: Cheat ini perlu dilakukan menggunakan laptop dan browser FireFox then baru lepas tu ianya berjalan lancar.

1) korang pergi ke link ni! http://leethax.net/extension/
2) Pilih candy crush
3) scroll kebawah hingga korang nampak perkataan ni "Get the leethax.net Firefox extension" 
4) Klik INSTALL EXTENSION!!!
5) Klik Understand the term and conditions
6) Biarkan ianya di install pada add ons firefox, bila dah selesai install apa yang korang perlu lakukan ialah restart dan kemudian buka candy crush app, main lah seperti biasa. Dan korang akan dapat result seperti dibawah:
semua jadi 99. Yer semua jadi 99 termasuk lah nyawa dan bombs ^_^
so selamat mencuba yer!

video ni mek saja je sediakan untuk uols ikut buat panduan, contohlah kan korang still bebal susah sangat nak faham arahan mek, so youtube video tu je la jalan nya ^_^ level mek sekarang ni dah 450. Selamat menucba uols...

stay goddess people!!!