Department mek keras!!!



hi uols, 

ooooooooooooooooooooHhhh 
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seram tak seram tak?
 apa yang keras sangat tu uols? actually takde apa pun yang keras cuma lately ni ada je yang asyik bercerita pasal department mek tu ada "orang" lain yang duk buat keje juga uols. Biasalah dia pun nak gak merasa macam mana keje buat paper work segala.

Part yang tak boleh tahan tu, bila dipanggil buat meeting tergempar! hambik kau meeting hokay mengalahkan nak menjemput VVIP tersohor datang buat lawatan.
rutin harian yang mek akan lakukan di pagi hari #selfie
 
mek rasa lah yang selalu kena kacau tu ialah mereka yang terlalu memikirkan benda tu yang bukan-bukan, kita push mind set kita "orang" tu muncul di depan mata gitu.
walaupun department mek adalah department yang paling sunyi di alam semesta tapi tak semestinya "orang" tu suka lepak kat situ kan, lebih-lebih lagi dia tengok ada budak comel macam mek ni baru masuk lagi lah dia nak duduk situ lama-lama.



2 comments :

suezen said...

hamboii ayat x tahan..."lebih-lebih lagi dia tengok ada budak comel macam mek ni".....haha..sape lg nk puji diri kiter kan kalau bukan kiter...

Kifli Mally said...

@suezen hahaha betul tu uols ^_^