Food Review: Delicious @ Dua Residency Jalan Tun Razak




hi uols,

 sungguh entah kenapa selepas melantak Salad Garden @ Levain, minggu lepas seterusnya rasa seperti nak melantak salad pula minggu, kali ni tekak mak demand sikit nak makan salad chicken hah engkau baru lah nampak susuk tubuh mek yang mengghairahkan ni haha ^_^
 drive punya drive akhirnya kita orang end up dekat DELICIOUS @ Dua Residency kat Jalan Tun Razak,
 tanpa membuang masa sila cuci mata menu seperti dibawah ^_^
Carbonara Spaghettini seafood
Grilled Chicken Cos Lettuce Salad
 The Delicious Club Sandwich

 kepada mereka merupakan penggemar salad, tak salah rasanya kalau korang try makan dekat sini, service nice dan salad chicken memang kena pada rasa salad yang segar ^_^


seperti biasa sesiapa yang ingin ke tempat tersebut sila rujuk info dibawah:

stay goddess people!!

No comments :