Sep 22, 2013

Food Review: Delicious @ Dua Residency Jalan Tun Razak




hi uols,

 sungguh entah kenapa selepas melantak Salad Garden @ Levain, minggu lepas seterusnya rasa seperti nak melantak salad pula minggu, kali ni tekak mak demand sikit nak makan salad chicken hah engkau baru lah nampak susuk tubuh mek yang mengghairahkan ni haha ^_^
 drive punya drive akhirnya kita orang end up dekat DELICIOUS @ Dua Residency kat Jalan Tun Razak,
 tanpa membuang masa sila cuci mata menu seperti dibawah ^_^
Carbonara Spaghettini seafood
Grilled Chicken Cos Lettuce Salad
 The Delicious Club Sandwich

 kepada mereka merupakan penggemar salad, tak salah rasanya kalau korang try makan dekat sini, service nice dan salad chicken memang kena pada rasa salad yang segar ^_^


seperti biasa sesiapa yang ingin ke tempat tersebut sila rujuk info dibawah:

stay goddess people!!

3 comments :

Yaro Gabriel said...

www0717

gucci handbags
off white
longchamp handbags
longchamp outlet
jordan shoes
suicoke sandals
michael kors handbags
moncler outlet
futbol baratas
oakley sunglasses










520abc said...

0806jejeCeux-ci font également des nike wmns internationalist french open maillots pour vos jeux olympiques qui pourraient être produits en dehors de bouteilles en plastique recyclées! asics gel cumulus moins cher Maintenant, comment ils se sont retrouvés en mesure de retirer cela, je n'en dernieres air jordan femme ai aucune idée, mais il semble vraiment que Nike est en train de basket nike blanche et dorée construire beaucoup de choses possibles qui, il ya une décennie peut-être incontestablement inaccessible. Si l'attrition nike air trainer huarache low pas cher est inévitable, vous devriez souvent changer vos chaussures et leur permettre de se nike internationalist chaussure pour femme reposer après le port et de revenir à une condition de «santé» avant la prochaine application. chaussure nike pas cher air max

Yaro Gabriel said...

www11.17



christian louboutin
ferragamo belt
christian louboutin
ralph lauren polo
coach outlet
canada goose jackets