Food Review: Warung Soto Berlada Mak Mah @ Taman Keramat



hi uols,

kali ni kita terjun ke Taman keramat pula yer, demi nak puaskan nafsu sarakah mek ni, tekak kali ini teringin nak mencekik soto, #eh soto boleh cekik ker? apa2 je la
soto mihun with begedil.
Harga mek tak ingat tapi sangat affordable kerana dek rasanya yang berbaloi. Kalau korang try order yang soto special dia bagi ayam separuh. Yang mek tengah makan ni pun ayam dia sangat banyak ok. Plus denga begedil yang sangat besar itu ^_^
 Last but not least, paru dia terbaik ^_^
sebelum habis melantak tu kawan mek cakap paru dia terbaik, so mek pun try lah makan satu cucuk dah cukup. Just nice ^_^ bersalut dengan kriuk-kriuk walaupun sedikit masin. 

p/s: Apa yang mek nak komen ialah Barli Suam dia tak berapa menepati tekak mek! barli tu nampak dah seperti terlalu lama. So maaflah yer mek tak minum pun. Sebab khuatir gitu~ tapi bab makanan ada lah yang terbaik. Time ni nasi lemak mereka takde yang nak bungkus so tak dapat nak merasa. Mungkin lain kali yer ^_^

Sesiapa berminat nak pergi boleh lah usha link dibawah yer: 
Landmark: Besides School Taman keramat kot! ^_^ 
Google Maps: Click Here
4Square: Click Here

stay goddess people!!!