Food Tasting: Aloft Hotel KL Central




hi uols,

*di ingatkan ini adalah throw back Food Review

sempena dengan Annual Dinner company mek yang lepas, pelbagai persiapan yang di adakan dari management hinggalah ke makanan, dalam banyak-banyak tidak kira lah event tu gah sekali pun kalau makanan dia hazab orang pulang dengan cacian kannnn?
so uols oleh itu kami yang diva ni berbekal kan dengan perut kosong, datang ke Aloft Hotel untuk buat food review. Maaflah yer nama menu mek terlupa sebab tak ingat nak take note, al maklumlah diva-diva ni semua perut lapar. Terus melantak sudahnya!

 gituuuu, hah macam mana uols?
menghairah kan tak menu yang dihidang ni?
dengan kuasa yang kita orang ada haruslah komen nak tip top kan,
of course dah nama pun Diva haha ^_^
itu tak kena ini tak kena, hah engkau tengok macam kawan mek sorang tu, mek bawa dia sebab untuk buat food testing, ini tidak lah di komen,
"Semua sedap bagi aku"
ko bukan tasting tu melantak namanya haha.
       
maklumlah uols teka kedai tepi jalan jer, mek pun rasa semua sedap bila lapar, cuma when it come to food tasting, should be demanding sedikit!!! komen jangan tak komen uols!
 
stay goddess people ^_^

No comments :