Sep 7, 2013

Kifli Mally menghitung hari menunggu KYUuBI!



hi uols,

Menghitung hari
Detik demi detik
Masa kunanti apakan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari ~~~~~

sebenarnya tak sabar nak tunggu my baby KYUuBI yang akan masuk dalam rumah dan sekali gus menjadi peneman mek yang baru ^_^ mungkin cukuplah dengan my baby yang baru ni saja yang akan buat rumah mek ceria sikit.

korang sure tak sabar nak tengok kan apa KYUuBI mek tu? 
dan kenapa mek namakan dia KYUuBI?
 sebulan lebih ^_^
KyUubi memang fotogenic sama macam mek!!!!
  cara terbaru KYUBI tidur!
  KYUBI tengah busy main bola sepak, please jangan ganggu dia ^_^
 
 Kalau korang perasan ada huruf M betul di tengah dahi KYUuBI.
Semua gambar ni hasil tangkapan sendiri oleh tuan sebenar KYUuBI ^_^
thank Kak Elly sebab bagi kita kebenaran untuk take over KYUuBI.
what a cute KyuUbi with naruto ^_^

So memang sekarang ni menghitung hari jer untuk menunggu si dia diserahkan pada mek, 
eh kalau korang nak tahu KYUuBI ni breed jenis SOMALI (please google)
dan yang penting memang mek teringin ada kucing yang berekor lebat, akhirnya dapat juga memiliki seekor, KYUuBI sempena nama beast dalam Anime Naruto Shipuuden ^_^

stay goddess people!

6 comments :

amirnawawi said...

Hanak kucing!! lawa la kaler dia. Cam garfiel noq

Kifli Mally said...

@amirnawawi aha uols, kena bela dari anak ^_^ nanti besar baru boleh dengar cakap kita haha

Shuhaili Samat said...

Akak percaya kyuubi pasti akan dijags baik oleh kifli 😊

Kifli Mally said...

@Shuhaili Samat hahahaha abis lah tuan empunya Kyuubi dah masuk ^_^

Shuhaili Samat said...

Hehehe..😸

Mira Cikcit said...

Kifliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Comel gila kucing tu!!! Naaaaaakkkkk!!!!
Hahaha