Lepaks at DOME KLCC! - Service Sucks!




hi uols,

lepas beberapa jam memanaskan punggung di DELICIOUS so kita orang nak cari port untuk melepak,
asalnya nak pergi tengok wayang cerita The Internship, tapi sayang seat kat TGV kat KLCC tu penuh so mek tak nak patahkan leher mek semata-mata nak mendongak tinggi untuk tengok movie tu,

so we decided untuk pergi melepaks at DOME KLCC, since Starbucks pun full house DOME jelah yang ada satu dua tempat yang kosong, 
 nampak tak brownies chocolate dan aiskrim tu dah cair,
my macadamia cake pun dah cair,
korang rasa? berapa lama agaknya dah siap? cuma takde orang yang nak hantar,
hurm service dekat DOME KLCC SUCKS! 
no wonder lah makanan dah lama siap tapi staff berborak dekat kaunter, kalau iyer nak berborak sekali pun usha buah gantung minah salleh, later on lah take your time laaaaa.
ini tidak sampai all the beverages tak sedap xde kualiti, Vanila shakes dah sejuk. 

Normally Weekend KLCC coffee stall amatlah pack dan mek assume mereka for sure akan busy dan kalau boleh JUMAAT SABTU AHAD, better focus on servicing man power, maksure semuanya cukup. Part yang tak boleh tahan tu bila nak minta bill pun lama arghhhh tension lah macam ni, rasa nak gigit sekor-sekor je.

Stay goddess poeples ^_^