OOTD Kifli Mally: Denim VS Leopard

hi uols, 


 hah hambik kau, semenjak menjadi duta DELICIOUS ni susah lah nak kesana kemari, asyik kena makan jer. Keh keh keh
mek dan kawan mek dah puas melantak, so tunggu apa lagi uols posing gambar satu laaaaa.
Tema kali ni untamed mix & match dari mek, siapa kata lelaki tak boleh kenakan leopard printed ^_^
kalau uols berbekalkan confident dan berani confirm boleh pakai apa saja yang uols suka.

tunggu lepas ni dengan kemunculan hijab dari mek pula *matileeeee satement!

Singlet: Sg wang
Denim: Brand Outlet
Stud Cap: Kenanga
Shoes: Vincci
Wallet: Zara

Stay goddess people ^_^