Open House bersama Papa John's Malaysia @Centre point bandar utama!




hi uols,

setelah sekian lama mendiamkan diri tanpa ada event yang nak dikunjung, akhirnya Nuffnang buat satu event rumah terbuka bersama dengan Papa John's Malaysia, I LOIKE PAPA JOHN, papa jahat.
 
 disambut meriah dengan penuh kemesraan seorang anak haha.
 ucapan alu-aluan dari marketing manager mereka iaitu En kathiravan.
sesudah je dia bagi ucapan masa yang kita orang tunggu dengan hidangan istimewa dari papa.

Lebih kurang dalam sejam tu, terus kami disajikan dengan Pizza dari papa john's,
bila kami melantak tak perlu pandang kiri dan kanan terus fokus pada makanan je.
wajah ceria seorang DIVA bertemu Non Diva, choiiiii sangat statement mek kan.
well kak red sungguh lama tidak ketemu beliau rasanya last hari tu time event Astro 
Para blogger yang datang bersama dengan ahli keluarga masing-masing,
dan ada juga yang bawa sahabat handai a.k.a scandal uols haha

bila perut sudah kenyang, nuffnang ada buat beberapa games buat blogger yang dahagakan games.
blogger-blogger ni semua sporting ek? 
pantang minta volunteer terus ada je yang offer diri haha
 
para pemenang yang mengambil tempat dalam game "tiru reka dan cipta pizza papa john's"
yeah sungguh gembira dapat goodie bag dari nuffnang ^_^
thanx uols.
last but not least, bila di akhir kemuncak event tersebut papa john's ada buat display piza sebesar 12 inch (kalau tak silap) jangan marah mek yer, mek kurang ingat lah size pizza tu yang penting pizza tu semua tersangat lah besar. It come in 7 flavours. Katanya untuk tatapan blogger untuk amik gambar sahaja.
Sekali end up kami bawa balik TAPAUUUUUU!!!!
SELAMAT HARI RAYA dan SALAM LEBARAN dari kami semua, the kepoh bloggers ^_^
Anne, Sue Ann, Joel & Sandra jangan serik panggil kita orang lagi ok
bertemakan best raya outfit, mek turun dari kayangan mendung.
Robe: #RedupCreation
Shoes: Seed
Clutch: H&M

stay goddess people ^_^

4 comments :

yana_popeye said...

cantik sangat baju mek ! kerlasss ! suka beadssss tu !

Izzuddin Fauzi said...

Kelas gitu korang :)

cik EPAL said...

curlasss sangat baju kau nokk. dari designer mana tu chuolss? :D

Kifli Mally said...

@cik EPAL jubah tu kawan i beli dari makkah uols, beads tu kawan i yang lain pula buatkan huhu ^_^