Sep 9, 2013

Third Cash Out from Nuffnang! Saya amat gembira,



hi uols,

Yahoooo siapa sangka dapat juga aku cash out untuk bulan ni kan!
dan yang penting usaha sikit lama-lama menjadi bukit,
yessss masih ada beribu langkah kehadapan lagi sebelum mek bergelar FULL TIME BLOGGER!!!
feeling tetap feeling, lantaklah apa orang nak cakap yang penting kita buat apa yang kita perlu ^_^
maksud berusaha tu bukan saja terletak pada satu sumber, kalau korang ada jalan for sure korang boleh cari dari sumber-sumber lain, tapi ingat jangan terlalu taksud dan tamak kalau ada rezeki tu tak kemana2 pun ^_^





6 comments :

mama tisya said...

tahniah...amsyukkkk

Sally Yatiey said...

tahniah..

penaberkala said...

seronok la dapat cash out
ayuh teruskan berblogging
moga dapat lebih banyak job

AsiaCube said...

Tahniah bro.. bestlah dapt duit dari blog :)

-AsiaCube-
Get more Instagram followers free

KiD said...

yea yea..!! boleh blanje apam balik.. yahoooo!!! kipidap yaw!!

Aida Azryn said...

belanja kite makan ais kacang! :P