Whislist Wedges shoes dari H&M





Hi uols,
Hari tu mek pergi ke HnM dan ternampak wedges shoes ni omg dah lama sebenarnya mek mengidam kasut vanita itew! * duck face
Serius sebab kaki mak jenis wanita Europe so memang sesuai lah kan kalau mek beli, mek tak buat survey lagi kat mana-mana sebab asal keluar ke BB for sure akan drop by kat HnM. Alaaa macam menteri melawat hasil tanaman di ladang gitu, buah mana yang dah masak harus di petik haha ^_^
Cantik tak uols? Hurm tapi harga dia pun cantik juga dalam RM150 boleh dikatakan semua item shoes dia dalam harga itu yer adik2. So dalam sebulan tu boleh je actually kalau nak beli. Bukan itu saja kalau korang pergi ker Guess koAbstained, The terms too competitive.
rang akan Nampak satu clutch stud color brown, OMG sooo killing me softly. NP ialah RM350 Gulp! Telan air liur kejap RM350 dah cover pil kesihatan luar dan dalam mek taw haha
Apa pun mek cantik tak? Hahaha ok bai uols apa yang penting?

Stay goddess readers.