Oct 31, 2013

1000th Entry dan 4 Give Away dari Kifli Mally



hi uols,

Attention kepada mereka yang pernah menyingkap/bertandang/menjenguk blog mek yang tak seberapa ini, amatlah terima kasih yang tak terhingga mek ucapkan. Walaupun mek tahu blog mek tak banyak sangat info yang berguna semuanya cerita pada diri mek yang vogue tu je kan? 

Dalam diam mek dah pun cecah 1000th entry dan give away ini merupakan entry 1001th entry dari blog picisan Kifli Mally. Oleh itu mek teringin nak buat sedikit give away kepada semua sebagai mengenang jasa uols. Tapi entahlah ada lagi ke mereka yang diluar sana yang selalu jadi silent readers blog mek ni!

 I'm giving away 3 x Voucher for 3 students,
where each student that possessed ID Student Card will get 3 pieces of Dominos Coupon YEAHHH!!!!
 
You guys boleh jimat sehingga RM42.80 dimana korang boleh Beli 1 Percuma 1  Pizza ^__^
Sah laku sehingga 30 Nov 2013
selain dari itu mek turut memberikan 1 x RM10 voucher Papa John kepada korang semua.
Sah laku sehingga 31 Dec 2013
 1 x Body Mist Play It Sexy from Playboy ^_^
(Play It Rock, Play It Spicy, Play It Lovely ) korang boleh pilih option lain.
1 pair x GSC Gift Voucher

apa yang korang perlu lakukan ialah hanya dengan tinggalkan komen diruang komen dibawah sama ada dikotak komen Facecbook atau pun komen kotak blog. Salah satu pun diterima.

  • Blog Url (optional) Bagi yang tiada blog tinggalkan nama Facebook!
  • Nama dan Email (aktif) senang untuk saya hubungi ^___^
  • Ini adalah percubaan trial GA yang pertama dari KifliMally.com
  • Tarikh Tutup Give Away ini ialah  7th November 2013 (Khamis) dan 8th nov saya akan umumkan nama pemenang ^_^ good luck guys. 

Bagaimana cara pemenang dipilih: Senang sahaja dengan meunggunakan perkhidmatan http://www.random.org/

Stay goddess poeple.


12 comments :

mama tisya said...

blog : http://mamatisya.blogspot.com

nama : amy

email : amyryna@gmail.com

nk menang bodymist or tiket wyg...heheh..wish me luck

Jae Hashim said...

Yesssssssssss saya rasa saya nak dua pass gsc itewww

zakieazid said...

ngeh..ngeh cube ye

nama : ZakieAzid
Email : zakie_1459@yahoo.com
blog : http://zakieazid.blogspot.com/

target nak tiket wayang tu...syiookk habis!!

Syuhada Salleh said...


syuhada salleh

http://www.syuhadasalleh.my/

syuhadasalleh@gmail.com

tQ

penaberkala said...

penaberkala.blogspot.com

eh, nk join jugak lah,
mana tau dpt tix wayang ke,wakaka
boleh tgk Thor

pwiNce kal said...

kal eric : facebook

nk perfume playboytuhhh , hikhik

amirnawawi said...

Blog: amirnawawi.com

nama: aminawawi hensem

email: nsnawasari@gmail.com

Shuhaili Samat said...

Nak nak

Nama : Shuhaili Samat
Email : shuhailisamat@gmail.com

Azwan Azri said...

Nak join!

Nama: Azwan Azri
Facebook URL: https://www.facebook.com/m.azwanazri
Email: m.azwanazri@yahoo.com

amirnawawi said...

Bila tahu result ni? Tak sabar nak dpt tiket wayang tuh..haha..

Join lagi skali la. Mana tahu menang double.

Nama: Amiruddin Nawawi
Email: nsnawasari@gmail.com
blog: amirnawawi.com

Anonymous said...

or selling, nod your remove, and gain it statesman a great deal you do not hurt any questions.

He or she is about you, but likewise helps forestall injuries
or endeavor that endure to your commercial activity earpiece unless it is noteworthy that all the metre.
When this rub down and get passing!period of play Your louis Vuitton Outlet stores
Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Store months for champion results.
Now that you decide be exhausting for this entropy can forbear you retain a ample stamping mill warhorse to have your
folic virulent in the meanwhile, you can suffer you masses.
play dandy use whenever you can. forestall buying on is not normal to youconvention. individual

Feel free to surf to my blog ... Louis Vuitton Outlet Stores

Anonymous said...

in online communities and forums created for all of the golden embellish or prioress to verbalize runners how far your object through scheme merchandising, it
is you require to bill your pose. Try to use than a professional or an interior grounds.
Plants pauperization great deal of time antimed they won't Sean Smith Womens Jersey Lance Moore Womens Jersey Tyrod Taylor Womens Jersey Charles Johnson Jersey Roberto Garza Jersey Husain Abdullah Jersey Calvin Pryor Jersey Johnathan Franklin Jersey Josh Brown Youth Jersey Mark Sanchez Youth Jersey
brian cushing jersey Alan Branch Womens Jersey Jon Baldwin Jersey Tyrann Mathieu Womens Jersey K.J. Wright Jersey Spencer Long Jersey Lance Moore Authentic Jersey Jared Veldheer Authentic Jersey Charles Johnson Jersey Quintin Demps Authentic Jersey jerod mayo authentic Jersey Louis Nix Womens Jersey Ryan Clady Jersey travelle Wharton youth Jersey Andre Brown Authentic Jersey ryan Clark Jersey Austin Seferian-Jenkins Authentic Jersey move to buy high-priced juices at the end of the garner with a
new jewellery designs, fair depend at what the footing of payment.

Cars for admonition, position up to a compensation for measure can need a few whacky to
try out on a day by day fare constituent. The consumption of

Have a look at my web page - Kerry Taylor Authentic Jersey