Oct 11, 2013

Food Review: Ichiban Boshi @ Pavilion



hi uols, 

Kali ni me and the rest of my colleague lunch dekat Ichibhan Boshi di Pavilion, meraihkan pemergian mek meninggalkan department mereka selama 3 bulan, wah tanpa disedari pejam celik pejam celik mak dah dewasa gituuu 3 bulan berlalu dengan pengalaman yang banyak sungguh mereka ajarkan kepada mek ^_^ 

tidak akan mek sia-siakan terutamanya kepada my team, 
Team Engineering wahhh team nak gempak pula kan walhal mek ni budak business IT yang kena belajar banyak tentang Construction dan Engineer Insurance di Axa.

well, as my reward mereka treat lunch. Jom tengok ^___^
so macam mana? 
dapat tak gambar mek menaik kan selera makan korang dari 0% to 100%
yessss mek pun 1st time nak makan kat sini, sebab sebelum ni tiada yang nak pelawa makan kat sini, so as 1st timer mek suggest kepada korang untuk rasa BBQ set premium meal.
 BBQ Chicken Gozen  BBQ Chicken, Chawanmushi, Appetizer, Rice, Miso Soup & Fruit             
RM20.90

Sangat sedap serious tak tipu, portion dia juga sangat banyak, Plus dengan side menu yang diberikan tu cukup membuatkan korang kenyang hingga ke petang.
bagi mereka penggemar sushi amatlah berbaloi makan kat sini.

Tips: kalau lebih dari 4 orang, korang perlu buat reservation, kearan seat lebih dari 4 orang adalah limited.
Info seperti dibawah: 
Pavilion Pavilion Shopping Centre Lot 1.14, Level 1, 168, Jln Bukit Bintang, KL. Tel : 03-21416 621 Email : pavilion_ib@res.com.my
 kak farah, nancy, che ah, kak elly, and abe amir!!!
thanks so much guys for the treat!! ^_^

stay goddess readers!

1 comment :

hazman fadzil said...

best la diorang celebrate makan kat sini....tapi makanan jepun kira kategori menu seimbang laaa