Food Review: Pizza Milano @ One Utama




hi uols,

hari ni nak melantak kat mana uols?
hari ni mek try nak melantak sambil feeling nak buat review kat Pizza Milano.
Milano? teringat my colleague yang nama Milan #eh jangan carot lebih kang kena pancung haha
Harga yang sungguh berbaloi bagi setiap menu yang terhidang, pizza hanya RM10 (Small size) tak lebih tak kurang.
tapi maaf lah mek tak amik pizza pun malam tu, tapi makan menu lain.
Speghetti Bolognese
RM8
Meat Ball Marinara
RM9
Single Scoop Waffle Ice Cream
RM4.20 (Regular)
if large just add RM1

murah tak? tersangat murah dan berbaloi okay? mek punya portion tu siap boleh makan dengan partner taw, nasib baik mek single forever, kalau tidak sure boleh main suap2.

P/S: outlet KLCC portion dia sikit, berbanding dengan outlet di One Utama ni. Betul atau tidak? terpulang lah, tapi kawan mek tak pernah tipu taw haha!
Bila dah kenyang kita main kenyit-kenyit mata pula!!! ^_^ comel tak mek? haha

Info as below:
Pizza Milano Lot S64 2nd Floor, One Utama Old Wing, 46100 Petaling Jaya. One Utama

stay goddess people ^_^

1 comment :

suezen said...

pengsan ok main kenyit2 mata