‪Kifli Mally terpampang di #‎NNFeatureFriday‬ Facebook!.



Hi uols,

wow siapa sangka kan? mek boleh gak jadi Feature Friday di Facebook Nuffnang Official dalam sesi #‎NNFeatureFriday, so lepas ni kalau boleh nak buat entry untuk terpapar selama sebulan kat website Nuffnang pula.^_^
Selama ni memang mek dah lama bersama dengan Nuffnang, dan mek rasa begitu juga dengan semua blogger yang lain. Community itu sememangnya penting ^_^

Apa rasiah mek untuk terus menulis blog dari 2009 hingga sekarang 2013
jawapan ada seperti dibawah ^_^

 setiap kali mek buka laptop ini yang akan terpapar, sekali mek nampak tanpa disedari mek ingin terus hidup didalam industri blogger ni ^_^ 

"kiflimally.com is not just a blog, it share memories, passion and dreams"
Boys n Girls di luar sana kalau ada buat seperti ini jangan lupa tag mek ok sila drop comment uols, mek teringin gak nak tengok apa rasiah semangat uols semua?

New Folder = Setiap hari merupakan lembaran baru buat mek!
Profile picture = menggambarkan diri sedniri, jangan cuba jadi orang lain kerana orang lain sudah pun di ambil, jadi diri sendiri okay ^_^ be "transparent"
Recycle Bin = segala memori yang pahit dan duka please delete, dan jangan di kenang ^_^ kerana banyak lagi kehidupan yang ceria menunggu di depan.

Hope you guys jangan mudah berputus asa dalam berblog ni. Terasa semangat tu datang berbakul-bakul sambil menaip entry dengar lagu feveret mek. Miley Cyrus - We Can't Stop
Yesss we a blogger community and we won't easily to get stopped ^_^
Jom follow mek di Exchangeram = @kiflimally


stay goddess my readers.