OOTD Kifli Mally: Halloween! Who Cares!

hi uols,

outfit halloween yang berkonsepkan ala modern, tahun ni dress code halloween digayakan dengan penuh modern, cuma lebih di fokuskan pada mata sahaja. Kalau dulu akan berhempas pulas dengan custome tapi tahun ini lebih berketerampilan sederhana. ^_^

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Top long sleeve: Seed (Skull printed)
Blue Short: Bangkok Market
Belt: Seed
Pouch: Downtown Market
Shoed: Bangkok Market

Jadi kan fashion anda lebih berkeyakinan, kekalkan ciri fashion yang korang suka.
mek sah-sah kat dahi ni kena chop more into indie/androgymy fashion ^_^

untuk post collection korang, sila upload di wardrobe ini. LookBook.nu

stay goddess people!

2 comments :

Sabrina Tajudin said...

smart ambiance dia!

Kifli Mally said...

@Sabrina Tajudin aha there is other display too tapi tu je yang i dapat berposing ^_^