Marathon Movie Seram di GSC One Utama.



Hi uols,

meriah bebenor event yang berlangsung kat GSC One Utama sabtu minggu lepas ramai blogger yang turut hadirkan diri bersama dengan dresscode halloween masing-masing, all thanx to GSC Malaysia kerana sponsor marathon movie dan juga semua makanan yang disediakan.
mek salute dengan kehebatan mereka -GIGIH-

mek malas nak vogue sangat sebab nanti semua terover shadow dengan mek, haha feeling kejap
ada yang datang hantu busung, pregnant tak jadi, hantu macam kena tinggalkan suami pun ada juga hokay,

seawal jam 5 petang orang sudah mula beratur, semata2 nak dapatkan seat yang nice ^_^ well lucky me mek dapat seat atas horray.
hah engkau mampu Rawlin bertemakan Angel turned into zombie, dan jae pula bertemakan lelaki berkepak yang dahagakan runway vistoria secret fashion show ^_^. Mek hanyalah sekadar vampire versi hadek-hadek
selain dari itu confirm lah ada pertandingan best costume segala, dan kalau bab-bab jadi half drag ni confirm hadek-hadek juga yang menang uols. haha Congrats miss rawlin ^_^
makanan yang telah disediakan oleh pihak GSC, memang betul semua berkonsepkan halloween ^_^
rasa jijik nak makan pun ada gak, tapi lapar punya hal mak telan je semuanya ^_^ selebihnya meoryan snap picture sendiri.
ada tiga cerita yang di pertaruhakn malam itew, gituuuu
mati-mati mek ingat 1 movie cina dan 2 lagi movie english, sekali tengok mati katak mak tengok movie thai tu "Second Sight" haha memang kelakar citer hantu tu, seram tak berapa nak seram, tapi "Rigor Mortis" dan "Insidious Chapter 2" memang terbaik mek suka ^_^
 





apa yang membuatkan saya suka tentang Event GSC Malaysia dan Nuffnang kali ini adalah:

1) Tema Halloween 
2) Movie yang menyeramkan
3) Makanan yang best dan kreatif
4) goodie bag yang meriah
5) Hadiah menarik untuk bloggers ^_^

Stay goddess people ^_^



No comments :