Outfit Of The Day by Hunny Madu




hi uols,

korang perasan tak apa yang dipakai oleh Hunny Madu semasa dia menghadiri campaign Ambipur: From Smelly to Smiley.
Dari awal lagi mek dah aim tengok heels yang di pakai oleh HM, tapi tunggu masa yang sesuai sebelum mek dapat snap pic dia al maklumlah dia pun busy gak at the moment.

mek pun apa lagi menggeletis lah kat situ, feeling-feeling melebarkan lagi kepak dengan luasnya.
so what do you think? yay or nay? for me its simple sheek enough to be look outstanding ^_^
 so i gave smiley to Hunny Mady, Yay!!!
oh yer lepas tu sebut pasal kasut, korang makan hati tak tengok shoe wedges heels hunny madu, sngt cantik bila dikenakan dengan skinny dan juga slim fit jeans, bagi mek skinny adalah seluar yang sangat sesuai selain dari menampak kan kaki uols yang kurus itu cutting dari buku lali ke heel juga nampak sangat fashionable ^_^

Dah lama actually mek ngidam nak beli wedges heels ni, mek suka sebab mek pernah try satu kat H&M Bukit Bintang outlet ^_^ cuma this one more trendy and sporty 

stay goddess people.