Peritnya buat Dagu. Baru terasa sakitnya!




hi uols,
baru mak tahu bagaimana rupanya orang ada dagu "lebihan" yang terbonjol di penjuru dagu mereka itewwww, korang sure pernah nampak kan? rakan sekerja, paling tidak pun rakan-rakan artis! korang tak pernah tengok? SEDIH lah haha mek selalu tengok sebab mek kawan rapat dengan retis2 ni semua haha

Minta Hampunnnnnnn, actually mak tak buat dagu pun, cuma masalah teknikal sikit pada kulit wajah mak yang flawless ni. Maklumlah perubahan hormon yang tak sekata membuatkan mek tumbuh jerawat, tapi kali ni JERAWAT BATU!!!!
sakit tu jangan cakap lah deknon perit tak terkata, 8th october 2013 awal pagi dah terasa benjolan kecil pada dagu bila masuk ke petang sampai ke malam, terus mengembang, pagi tadi mek bangun tidur sangt yang amat tak boleh nak senyum or bercakap langsung T____T
Apa petua korang nak hilang kan jerawat, tak perlu nak flawless kan kulit as long jerawat jahanam ni takde kat muka mek!!! *sambung nangis
 stay goddess people ^_^  

 

5 comments :

suezen said...

salah cucuk ni dek non...moga cpt laa pecah bisul tu

dada24 Xu said...

tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

dong dong23 said...

celine handbags
ralph lauren uk
rolex watches
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
seattle seahawks jerseys
canada goose
ugg boots
michael kors outlet
ralph lauren clearance
20169.29wengdongdong