Perkara yang suka dilakukan oleh Kyuubi!



hi uols,

lately ni banyak kisah bersama dengan my baby Kyuubi ^___^

ada beberapa perkara yang kyuubi suka bila ada masa lapang, haha
1) duduk di atas riba mek!
2) Update blog bersama dengan mek! -seperti sekarang ni-
3) Kyuubi turut membantu menekan butang keyboard "szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" <<< itu mmg kyuubi yang tekan haha ^_^
4) suka jadi suster ngengsot. Serius manja tahap gaban!!
5) Suka blocking screen phone mek nak tengok video, 


6) suka menjilat jari kaki atau jari tangan mek
7) suka ajak berborak. "Kyuubi sihat hari ni?" MEOW! "Kyuubi sihat hari ni?" MEOW!
8) suka duduk depan TV -betul ke tidak faham jalan cerita tu-
9) seokor kucing yang prihatin dan penyayang, tapi degil. Adakalanya sangat degil.
10) Amat takut dengan renjisan air (itu sebagai warning jangan buat benda yang mek tak suka haha)
11) Kaki pencakar -badan mek berbirat penuh dengan hasil dekorasi cakaran dia kat tangan n peha mek-

 so far nanti kalau ada apa2 mek akan update lagi pasal budak ni, plan nya hujung bulan ni nak vaksin budak ni kat clinic berdekatan. Repel him from any diseases.

 Pssstt!! ini instagram mek, @kiflimally follow hokay!!!!

stay goddess people!!

No comments :