Oct 9, 2013

Rambut lebat dan tebal. Apa rahsianya?






hi uols,
apa rahsianya untuk memiliki rambut yang tebal dan lebat?
apa yang perlu di pakai untuk pastikan rambut kita ada akar rambut yang kuat?

hurm tapi apa yang pasti rambut mek tidak pakai apa2 produk so far, cuma dari kecil tu mak kita selalu sapu minyak kelapa kat rambut kita, Ewwwwwwwww

korang bayangkan lah bau minyak kelapa tu memang susah nak hilangkan bau dia 
GRRRRR!!!
hah korang tengok rambut mek yang tebal dan lebat tu, adakah hasil dari produk asli seperti minyak kelapa?
ouh tidak itu bukan sebagai satu platform untuk mencantikkan rambut anda, sekarang ni banyak sangat produk yang berada di pasaran baik untuk kesihatan rambut uols, tapi tu semua bahan kimia kan? Jadi korang kena bijak memilih produk yang bersesuain dengan kulit kepala mahupun rambut uols.
ko bayangkan rambut mek macam ekor kuda ni, hah vogue tak? 
baru boleh buat pony tail uols! *ketawa manja
 tapi disebabkan oleh kerana tidak selesa dengan rambut yang tebal itu terus mek maintain dengan rambut pendek ^_^, mek tak larat dengan rambut yang panjang lah uols, kalau berpeluh tu terus nampak rimas, skang ni dah ringan sikit kepala mek huhu.
Style rambut juga memainkan peranan terhadap bentuk wajah korang ^_^ 
Jangan lupa follow mek kat instagram yer @kiflimally


stay goddess uols ^_^


3 comments :

dada24 Xu said...

tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

cleveland cavaliers jerseys
burberry outlet
timberland outlet
ugg slippers
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
toms outlet
coach outlet
ugg boots
coach outlet
uggs outlet
canada goose coats
adidas yeezy
coach outlet
nike air max 90
nike basketball shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley outlet
kate spade
jordan 8
tods shoes
mbt shoes
ugg uk
louis vuitton handbags
moncler jackets
oakley sunglasses
washington wizards jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
uggs pas cher
ralph lauren outlet
gucci
louis vuitton outlet
ugg sale
ugg boots
louis vuitton outlet
nike outlet store
jordan shoes
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

http://www.cheap--jordans.us.com
http://www.cheapairjordan.uk
michael kors outlet online
michael kors handbags
discount oakley sunglasses
michael kors factory outlet
jordan retro
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
tiffany and co uk
nike zoom
chrome hearts wholesale
http://www.yeezyboost350.uk
http://www.airjordanretro.uk
adidas nmd uk
nike zoom
cheap basketball shoes
fitflops
yeezy boost
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
adidas nmd
kobe shoes
michael kors handbags
adidas stan smith sneakers
adidas stan smith
adidas tubular
http://www.kobesneakers.com
cheap retro jordans
christian louboutin outlet
tiffany,tiffany and co,tiffany and co jewelry,tiffany necklace,tiffany bracelet,tiffany ring,tiffany earrings
nike roshe run
yeezy boost 350 for sale
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
gg