Terima Kasih HotFm, saya menang CD Anuar Zain Tiga Dekad!



hi uols,
"Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki rasa
Yang luar biasa untukku dan untukmu"

Yessss ajari aku untuk terus berjuang tanpa kenal erti putus asa, sebab aku nak berjaya ^___^
lebih-lebih dalam dunia blogging ni.
 
oleh itu terima kasih kepada HotFm.Com.My kerana memilih mek sebagai salah seorang pemenang di dalam contest Anuar Zain - Tiga Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari.

kalau tak silap contest dah lama uols dalam 2-3 bulan yang lepas, time tu mek saja je nak cuba nasib, almaklumlah tak pernah nak try ^_^ sekali tengok ada parcel terletak atas meja laptop kita ni, sekali kita buka dan tengok ouch Ada CD Anuar Zain
 di dalam ini terkandung lah dua CD dimana lagu favorite mek yang selalu menjadi sumber inspirasi dikala suka dan duka ^___^  hanya mek dan kawan-kawan seangkatan je yang suka akan lagu anuar zain ni, suara yang tiada penggantinya. 
 muka-muka seperti ini yang selalu dengar lagu anuar zain haha,
dalam banyak-banyak lagu anuar zain tu uols,
mek hanya boleh nyanyi satu je lagu beliau dengan penuh confident lunak merdu mengalah kan penyanyi asal, berani tak statement mek? klu anuar zain dengar mau dicurah cuka getah kat muka mak ni kan uols, haha


dulu kini dan selamanya ^_^
sekali lagi terima kasih HOTFM.com.my terbukti yang uols tak memilih bulu, so kepada mereka diluar sana jempot try contest dari Hotfm.




3 comments :

amirnawawi said...

Kerlass.. Tapi aku tak layan sangt lagu Abang Nuar nih..

Kifli Mally said...

@amirnawawi haha, saya memang suka akan koleksi lagu beliau ^_^

suezen said...

feeling2 anuar zain!