Aktif ber-Aerobic kembali di Azmass Pro Fitness Centre




hi uols

hari tu mek baru attend kelas aerobic kat Azmass Pro Fitness centre, kat area rumah aku jer kat Bandar Sri Permaisuri tu. Sebenarnya kawan aku memang dah lama menapak nama dia kat situ, dalam dalam kelas aerobic,
mek pula jenis yang on off nak ke kelas tu, boleh dikatakan berbulan-bulan juga mek tinggalkan office tu sebab mungkin mek busy jaga anak segala kan? maklumlah wanita berkerjaya katanya *matilah feeling kena rejam ^_^
dalam banyak kelas genre yang ditawarkan mek berkenan pada kelas hari selasa dan khamis sahaja, lebih kepada modern dan rentak pop #gitewwww mek pun feeling buat show untuk khalayak ramai.

Kenapa tiba-tiba teringin kembali ke Gym?

1) kerana mek stress perlukan entertainment
2) mek nak buang segala toksin dalam tubuh mek yang bergetah ni
3) mek nak menari, sudah lama tidak menari dalam industri muzik tanah air ni
4) lemak sapi di kiri dan kanan perut mek making menjadi. pakai baju takde cutting #nangesssss korang tengok nangka yang disarungkan guni, cenggitu lah rupa tubuh mek sekarang ni. Cuma mek lagi comel dari nangka busuk tu haha


selain dari itu mereka juga ada melakukan aktiviti charity di titiwangsa, bagus sungguh mereka ni kan, beramal sambil sihat katanya ^_^ apa pun all the best uols, 

 stay goddess people!!!

1 comment :

Aully Bukan said...

Visit me http://infobisabanget.blogspot.com/2013/11/terima-kasih-kepada-sobat-blog-yang.html