Nov 26, 2013

Dulu dia sexy, sekarang dia sederhana

 hi uols,

hurm sungguh bersederhana entry mek untuk hari ini *amik tudung nak buat tutorial lilit kat leher. boleh tak? ^_^

cerita nya macam ni nok, satu ketika dulu time mek muda-muda uols, kat kolej tu mek ada kawan wanita yang begitu sweet candy katanya, tinggi, cantik, sexy dan boleh dikatakan full package yang penting mek suka kawan dengan dia sebab dia jenis open minded person. Dengan semua orang dia boleh masuk ^_^
sepanjang dia dekat kolej tu ramai juga yang mengata yang di cukup sexy itu dan ini, but why not student life what do you expect kan ^_^ plus she has the full package. *hamboiii ayat nak omputih sajoooo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ok buka lembaran baru!!!
bila dah setahun lebih kita orang dah grad, mek ternampak profile dia kat facebook ^_^ 
selama ni mek belek2 FB tu tak pula pernah nampak dia, cuma malam tadi ternampak profile picture beliau kini sudah bertudung. Ouh sweet sangat uols, mek sangat berbangga dengan beliau kerana mampu bertudung litup dah sekarang ni ^_^

mek tak nak post pic dia kat sini sebab nanti timbul spekulasi pula bahahahaha
apa yang mek nak korang tahu ialah jangan sesekali judge orang lain dengan hanya sekali pandang hokay!!!
bukan itu saja, jangan ingat budak dulu nya liar tak boleh berubah satu hari nanti. Dah banyak yang mek tengok, dah banyak yang mek lihat orang jenis seperti ini berubah ke arah kebaikan gituuuu *bergenang air mata kejap 
 hey girl let photoshot ^_^ *kenalkan geng baru hijab mek!

cuma persoalan nya disini, apa yang mek harap korang jangan lah muda berputus asa dengan perubahan yang korang lakukan yer, buat dengan ikhlas, sebab apa takut korang jenis yang lemah semangat ni hari ni bertudung lepas dah tak rasa cantik start free hair balik. Cissssssss!! itu jam mek hantar kahak satu tong kat uols ^_^
tengok mak hayam sorang ni, dah bertudung semenjak balik dari umrah. Miss Nina ^_^ love uols.

mek berharap mizz nina maintain dengan style bertudung ni yer. Sama juga seperti kawan wanita mek time kat kolej tu dulu. Harap style korang berpanjangan, You go hijabista girls
^_^ 

stay goddess people!!!!

No comments :