Nov 11, 2013

Fashion Runway Mixmoda Boutique @ Menara KL



hi uols,

Siapa di sebalik pereka Mixmoda ni yer?
Berlangsung nya event sepetang ekslusif bersama Anjung Seri kehadiran mereka lebih menyerikan event pada petang itu, kerana fashion show yang diletakkan sebagai atucara yang pertama membuatkan makin teruja untuk melihat dengan lebih lanjut design dan rekaan mereka.
Begitu banyak sangat boutique yang berdiri diatas nama sendiri ni, hinggakan mek tidak sedar akan kehadiran mixmoda semenjak tahun 2010 yang lepas ^_^
 korang tengok tak detail bead dan juga fabric yang digunakan tu amatlah detail ^_^
sudah pasti mengambil masa dan sentuhan yang amat kreatif untuk menjadi dari sehelai kain kosong menjadi sepasang baju yang boleh di jadikan perhiasan yang terletak di tubuh kalian. #mampo tak statement mek uols? haha

ok apa kata korang tengok fashion runway
 
 
 
 jangan terkejut kalau hasil dari kain itu adalah dari kain langsir yer,
para penonton yang hadir tak sedar akan fabric yang digunakan, sebab hasil yang mereka bagi amatlah detail dan cantik sehingga nampak seperti hasil dari boutique yang bertaraf antarabangsa.Teringin lah suruh dorang buat satu dress untuk mek lepas ni,
 pic ni baru amik dari facebook mereka ^_^
so kepada para pembaca mek di luar sana kalau korang teringin nak merasakan hasil sentuhan pereka fashion dari Mixmoda boutique ni korang boleh lah hubungi seperti dibawah yer:

Address: 18, Jalan Plumbum P7/P Commercial Centre Section 7,
40100 Shah Alam Selangor
Tel/Fax: 03-55116200
Facebook: mixmodaboutique
Instragram: mixmodaboutique
Email: mixmodasb@yahoo.com
operation hour: 10.00am - 9.00pm

stay goddess yer ^_^

No comments :